dům

Jedná se o dvoupodlažní podsklepený dům se zobytněným podkrovím. Zakončen je dvouúrovňovou valbovou střechou. V severní části spodní úrovně jsou umístěny tři vikýře, v západní dva. Severní průčelí je členěno v obou podlažích čtveřicí os, kdy první zleva v přízemí je dveřní, ostatní jsou okenní. Průčelí směřující do Karlova náměstí je v přízemí členěno čtveřicí os, v patře trojicí os. Interiér nemovitosti byl v minulosti upravován a přizpůsobován funkci – v přízemi je obchod a lékárna, v patře restaurace a zobytněné podkroví sloužilo jako kanceláře. Prostor byl zateplen, prvky krovu překryty a místnosti dle potřeby přepříčkovány za pomoci SDK desek. Sanitární místnosti jsou obloženy, na podlaze je užito linoleum s imitací dřeva nebo velkoformátové dlaždice světlé barvy. V severozápadním nároží přiléhá k nemovitosti ohradní zeď. Ta je plně zděná, vymezující areál dvora. Zeď je omítaná, s nátěrem v okrové barevnosti. Koruna je kryta pálenými prejzy.