kaple sv. Felixe z Cantalice

Zděná kaple přibližně čtvercového půdorysu s půlkruhovým závěrem završená nízkou sedlovou střechou. Střecha pokryta falcovaným plechem. Vstup do kaple s půlkruhovým záklenkem chráněný kovanou mříží (dvoukřídlá vrata - provlékaná mříž, nadsvětlík - motiv rozviliny). Po stranách vstupu pilastry nesoucí architráv a korunní římsu, na níž dosedá nízký trojúhelníkový štít. Ve vrcholu štítu umístěn kovový patriarchální kříž s trojlistě ukončenými břevny. Architráv a římsa obíhají po obvodu kaple a spolu s lizénami člení její vnější plášť. V bočních stěnách jsou na přímých podokenních římsách osazena dřevěná okna. Interiér zaklenut jedním polem křížové klenby, koncha závěru prolomena dvěma lunetami. Do podlahy pokryté keramickou dlažbou zapuštěn podstavec s barokní pískovcovou sochou sv. Felixe z Cantalice.