trojdům

Všechny tři domy mají uliční průčelí prolomena dvěma okenními osami a do současné doby si zachovaly jednotné výšky hřebene. Z hmoty těchto tří domu výrtazně vystupuje prostřední objekt a to svým vysokým secesně zvlněným štítem. Všechny domy jsou patrové se sedlovými střechami. Na obou krajních objektech jsou ve střeše umístěny vikýře. Dům č.p. 125 má zachovány zbytky štukové výzdoby v přízemí. Plocha fasády je zde členěna jemnou pásou rustikou. Kolem okeního a dveřního otvoru jsou šambrány secesně geometrizujicího pojetí. Plocha pod oknem je zdobena čabrakou. Přízemí je od patra oddělenou vodorovným širokým geometrizující prvkem. Fasáda patra je zcela hladká. Nejzachovalejší štukovou výzdobu má dům č.p. 556. Přízemní fasáda je členěna jemnou rustikou, pod oknem je naddimenzovaná čabraka, plocha mezi nadokenní římsou přízemí a podokenní římsou patra je pojata jako prostor pro přebohatý secesně rozbujelý vegetativní motiv. Obdobný typ výzdoby se znovu upaltňuje mezi okny patra a štítu. Secesně lomený středový štrít je prolomen dvojicí sdružených oken, orámovaných jemnou šambránou. Plocha je dále dozdobena menšími štukovými prvky. Objekt č.p. 557 má zcela setřelou svou původní secesní podobu. Hlavbní průčelí je řešeno břízolitovu omítkou. Jedné, co se na vnějším vzhledu domu zachovalo, je tvar střešních vikýřů, které jsou secesně zvlněny. Na domecj č.p. 125 a 556 jsou dochovány i původní vstupní dveře.