dům

Dům čp. 394 je zděný řadový dvoupatrový, na obdélném půdorysu s rizalitem uprostřed dvorní fasády. Průčelí do ulice má parter s novodobými výkladci obchodů, šestiosá fasáda v prvním a druhém patře je bohatě zdobená. První patro od přízemí odděluje průběžná římsa, po obou stranách jsou zde – stejně jako i v druhém patře - rizality v rozsahu dvou os. V rizalitech jsou sdružená okna, oddělená pilastry s plastickou výzdobou, nad okny je rozeklaný fronton, pod ním pak reliéfy s volutami a rostlinnými motivy. Výzdoba je v každém patře odlišná. Podobně jsou provedena i jednoduchá okna ve zbývajících osách. Střed 1.patra vyplňuje půlkruhově zakončená nika, dnes prázdná, nad nikou v úrovni 2. patra je reliéfní obdélné pole. Hlavní římsa je vyložená na konzolách. Na sedlové střeše jsou na straně do ulice tři vikýře s trojúhelným štítem, střední je o dvojnásobné šířce. Dvorní průčelí je sedmiosé, se středním tříosým rizalitem, ukončeným trojúhelným štítem. Ve střeše jsou i zde dva podobné vikýře.