výměnek

Samostatně stojící přízemní zděný dům se sedlovou střechou krytou betonovou střešní taškou drážkovkou je postavený na obdélném trojdílném půdorysu v jihovýchodním rohu usedlosti. Štítové průčelí je v přízemí dvouosé a ve štítě je prolomeno jedním okenním otvorem. Fasáda je členěná kvádrovanými lisénami v nárožích a lisénovým rámcem ve štítu. Novodobá okna osazená v líci rámují mělce profilované šambrány a jednoduché podokenní římsy v přízemí. Okna dodržují původní členění - trojkřídlá dvojitá, dělená v horní třetině poutcem. Severozápadní boční průčelí s jednoduchou korunní římsou je znehodnocené novodobou úpravou hlavního vstupu a vpravo od zádveří se nachází trojdílné okno. Hambalkový krov s námětky je přístupný otvorem v jihozápadní štítové zdi, ke kterému vedlo vnější přímé fošnové schodiště. Původní dispoziční členění interiéru je narušeno novodobou přestavbou.