sýpka

Zděný objekt s půdní nadezdívkou má sedlovou střechu krytou pálenou střešní taškou bobrovkou. Nachází se ve střední části severní strany parcely, na východě navazuje na dům usedlosti č. p. 20 a na západě na sušárnu chmele. Dvorní průčelí je horizontálně členěné mělkou páskou, oddělující půdní nadezdívku, ve které je proraženo pět zdvojených větracích průduchů a nakládací otvor. Průčelí vrcholí korunní římsou. Osovost průčelí je znehodnocena trojicí novodobých plechových vrat. Zachována zůstala pouze pravá krajní osa, kde je vstup na půdu po přímém schodišti. Dveře jsou jednokřídlé, bedněné vodorovně kladenými prkny, nadsvětlík je oddělený profilovanou římsou. Severozápadní průčelí je v přízemí prolomeno čtvercovými okny s kovanými mřížemi, nad kterými se nacházejí dvojice větracích otvorů. Horizontálně je průčelí též členěno mělkou páskou oddělující půdní nadezdívku.