starý sklad

Nárožní třípatrový skladištní objekt se nachází v severozápadním rohu navrhovaného souboru. Průčelí členěné pilastry nesoucí výraznou římsu nad 2. patrem. Okna jsou dřevěná obdélná třídílná s poutcem, šestikřídlá, osmnáctitabulková. V posledním patře obdélná otevíravá, jednokřídlá, čtyřtabulková. Střecha je sedlová s keramickou krytinou, u severního křídla s valbou. Západní křídlo navazuje na „nový“ sklad na jižní straně. Interiér v objektu, který je částečně podsklepený a konstrukce stropu sklepa je železobetonová se sloupy a průvlaky, převažuje v ostatních patrech halová dvoulodní dispozice. Interiér je jednoduchý a typický pro sklad chmele. Tvoří ho trámová vestavěná dřevěná konstrukce s mohutnými sloupy čtvercového průřezu, se skosenými sedly, pásky a na nich průvlaky, kolmými stropními trámy a záklopem. Hlavní schodiště je dřevěné umístěné na východní straně u stěny. V severní části objektu je vestavěný novější moderní výtah.