měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům ze smíšeného zdiva, omítnutý vápennou omítkou v přirozené barvě s okrovými doplňky. Sokl domu obložen kamennými deskami. Dvouosé průčelí horizontálně členěno nad přízemím vystupujícím štukovým pásem bez profilace. Jednoduchá okna typu T v prvním patře, nad nimi v půdním polopatře okna šestitabulková, všechny mají profilovaný parapet. Vstup do domu s dvoukřídlými dřevěnými prosklenými dveřmi zasazenými do otvoru se segmentovým záklenkem. Stejně řešený, jen o větší šíři, je vedlejší výkladec. Dvorní průčelí se sedlovým a pultovým štítem, o třech okenních osách s okny typu T a šestitabulkovými okny nad nimi je omítnuto omítkou v přirozené barvě vápna. Vnitřní dvůr částečně zatravněn, částečně pokryt zámkovou dlažbou. Nové dveře vstupu ze dvora. Střecha sedlová a pultová s vnitřním úžlabím, krytina eternit, krovní konstrukce vaznicová.