ohradní zeď s oplocením

Ohrazení čtvercového areálu parku je z větší části tvořeno ohradní zdí, převážně vyzděnou z cihel. Zeď je pravidelně segmentována hranolovými pilíři s kamennými ořímsovanými hlavicemi. Zděné výplně jsou oboustranně omítané a z vnější strany členěné mírně vystouplými obdélnými zrcadly s ujmutými rohy. V některých úsecích byla zeď opatřena dekorativními kovanými mřížovými výplněmi. Severní nižší úsek ohradní zdi je vyzděn ze smíšeného zdiva a hladce omítnut. Východní část parku je ohrazena jen novodobým pletivovým plotem. Vstupní pilířová brána s bohatě ornamentálně zdobenou kovanou dvoukřídlou výplní je situovaná v jihozápadním nároží areálu. V torzu severní zdi je poblíž pozůstatků domu správce prolomený segmentově klenutý průchod.