bývalá prádelna

Samostatně stojící objekt s výrazným půdorysným členěním. Ze základního půdorysu tvaru písmene T na severu vystupuje zaoblený rizalit a na jihu předstupuje obdélný portikus. Patrová zděná omítnutá budova má v patře výrazné pohledové dřevěné výplně. Hlavní vstupní průčelí je pětiosé s obdélnými okenními otvory. Dominantním prvkem je zde vstupní portikus s půlkruhovým zaklenutím na dvou sloupech s hranatými hlavicemi. Cvikly jsou zdobeny plastickou kruhovou výplní, na bocích a uvnitř jsou obdélná výplňová pole, ploché zastřešení nad mohutnou římsou. V ploše fasády přízemí jsou mezi okny a v parapetních partiích obdélné výplně. Patro mírně předstupuje oproti ploše fasády přízemí. Celou parapetní část patra vyplňuje hladký průběžný pás, na který nasedají jednoduché široké podokenní římsy. Okenní otvory - ve výrazně ustupující ploše s dřevěným obkladem - jsou vyplněny dvoukřídlými okny (pouze ve 2. ose zleva je nové trojdílné okno). Dřevěné plochy fasády jsou vzájemně odděleny omítanými pilíři s obdélnými plastickými výplněmi. Ostatní fasády jsou členěny obdobně. Dominantním motivem severního průčelí je střední zaoblené těleso schodištního rizalitu s obdélným vstupem v přízemí, pásem oken v polovině výšky, kulatým okenním otvorem v patře a s mohutnou korunní římsou. V nárožích střechy domu jsou umístěny kruhové-válcové ozdobné nástavce. Hmota ploché střechy ve formě mohutné římsy výrazně přesahuje přes průčelí. Budova je podsklepena. Uspořádání plochostropých interiérů bylo především v patře mírně pozměněno. Základní osu tvoří chodba, k níž po stranách přiléhají jednotlivé místnosti. Na severu navazuje schodiště umístěné ve zmíněném oválném rizalitu