taneční sál a stará sýpka

Dvorní průčelí někdejší tančírny je pětiosé, fasáda je hladká, vstup je situován do druhé osy zprava. Kazetové dveře pochází z druhé poloviny 19. století stejně jako mramorové venkovní schody před vstupem. Dvorní fasáda je hladká, ukončená výraznou profilovanou korunní římsou. V přízemí jsou obdélná okna opatřena mřížemi a do vstupní síně proniká světlo z rozměrného nadsvětlíku nade dveřmi. Z tanečního sálu se vycházelo do parku, vstup se supraportou byl situován do první osy zprava západní fasády. Okna byla zazděna. Na západní straně budovy je zachována architektonika fasády bývalého tanečního sálu. Fasáda je členěna mělkými pilastry s hlavicemi ozdobenými mělce modelovanými lasturami. Pilastry nesou profilovanou patrovou římsu, ta vynáší půdní nadstavbu s malými obdélným okénky v okenních osách budovy. Půdní nadstavba je dvoupatrová, obě nadstavby jsou ukončeny římsou, spodní římsa je korunní římsou bývalé tančírny, horní římsa je korunní římsou současné stavby se střechou mírného sklonu pokrytou plechem. Konstrukcí krovu je vaznicová soustava o dvou krajních stolicích se sloupky ve vrcholu rozšířenými do kalhoty. Pozdější snížení stropu v krovu dokládá fabion tanečního sálu ozdobený vejcovcem a zubořezem. Stará sýpka je obdélného půdorysu, vystavěná z lomového kamene, se sedlovou střechou mírného sklonu, která navazuje na střechu bývalé tančírny. Původní klasicistní objekt prošel stavební úpravou, naposledy přibližně v první třetině 20. století. Je trojosý, s velkou bránou uprostřed a se dvěma řadami drobných horizontálních oken v půdním patře. Velká brána nahradila původní dvě brány se segmentovými záklenky. Budova měla v přízemí prostor pro vozovnu a v půdním patře pro sýpku. Krov je stejný jako u sousední budovy bývalé tančírny. Ve střední ose jižního průčelí sýpky jsou prolomeny dva vstupní otvory nad sebou s dřevěnými výplněmi.