hospodářský objekt 110

Jde o jednopodlažní budovu, postavenou na obdélném půdorysu - s přístavkem u obou bočních průčelí. Severovýchodní strana objektu má v dolní části sokl. Na levé straně se nachází stěna přístavku, v níž je větrací otvor. Vpravo následuje hlavní část budovy, v níž jsou v levé a střední partii tři široké otvory pro dvoukřídlá prkenná vrata. Směrem doprava jsou dvě okna, z nichž levé je výrazně menší. Severozápadní strana má vlevo dva otvory pro obdobná vrata jako na severovýchodě. Levá z nich sahají až pod střechu, pravá jsou výrazně nižší - nad těmi je nadsvětlík, vyplněný skleněnými cihlami. Vpravo se nachází druhý přístavek k objektu. Jeho severovýchodní strana je bez otvorů, v severozápadní jsou vlevo dvě dosti velká okna. V pravé ose je umístěn vstup – jednokřídlé dveře rámové konstrukce. Kolem otvoru je profilovaná šambrána, nahoře zakončená do segmentového oblouku. Budova má valbovou střechu, krytou taškami. V její severovýchodní straně je umístěn velký zděný vikýř. Vpředu má podávací otvor, krytý dvířky, ukončuje ho sedlová střecha.