obvodová zeď jižní lodi

Prvky jsou sekány obdobným způsobem jako u okna jižní lodi, nicméně u druhého kvádru se dokonce dochovala i stezka, která byla sekána dlátem s rovným ostřím o velikostí ostří 1,5 cm. Jsou zde i ukázkově zachované stopy po hrubé fázi dvojšpicem se stopami v podobě trojúhelníků. Finálně jsou povrchy sesekány sekerami s plochými zuby o velikostech ostří shodně 7 cm. Sekera v prvním případě má 5 zubů, tedy poměrně široké zuby o šířce zubu kolem 1,1 cm. Sekera ve druhém případě má 7 zubů, s velikostí cca 0,7 mm na jeden zub. Kameník v obou dokumentovaných případech pracoval ve vějířovitém rastru. Zkoumaný kvádr lze charakterizovat jako zmírně zvětralou horninu náležející na základě vizuálního posouzení do tř. R4.