objekt č. p. 1952 - pravá mladší (západní) část

SEVEROZÁPADNÍ PRŮČELÍ objektu bez č. p. a mladší východní části objektu č. p. 1952 je řešena jako fasáda sjednocená (členění fasády bohužel neodpovídá dělení objektů v interiéru). Má 11 okenních os, které jsou převážně odděleny pilastry vysokého řádu. Pilastry jsou ukončeny profilovanou hlavicí. V patrech je fasáda pohledově rozdělena lisénami vysokého řádu na tři části v rytmu okenních os 2 - 4 – 5. Lizény jsou tvořeny pásovou bosáží či bosováním. Mladší západní část objektu č. p. 1952 je řešeno jako tříosé (1. - 3. osa zleva). V přízemí se v první ose zleva nachází čtyřkřídlé čtyřtabulkové okno odlišné šíře než okna v patrech. Ve třetí ose zleva je osazeno v líci šestikřídlé šestitabulkové okno. Hlavní vstup do objektu pravoúhlého tvaru je ve druhé ose zleva. Výplní jsou dvoukřídlé rámové dveře obdélného tvaru se čtyřmi výplněmi umístěné ve špaletě (horní výplně jsou prosklené). V patře třetí osu zleva prostupuje pravoúhlý nakládací otvor s dvoukřídlými železnými dveřmi umístěnými ve špaletě. JIHOVÝCHODNÍ DVORNÍ PRŮČELÍ je řešeno jako tříosé v rytmu 1-2. Horizontálně je fasáda členěna jen profilovanou kordonovou římsou oddělující druhé patro od půdního polopatra a vrcholí profilovanou korunní římsou. Okna v patrech jsou obdélná jednoduchá čtyřkřídlá, šestitabulková osazena v líci s přímou podokenní římsou (kromě oken v půdním polopatru, která jsou jednokřídlá dvoutabulková), lemována vpadlou profilovanou šambránou. Dvojitá trojkřídlá šestitabulková okna v přízemí mají mírně segmentové záklenky. Mezi okny v přízemí jsou mříže. Vstup do objektu pravoúhlého tvaru je ve třetí ose zleva. Výplní jsou jednokřídlé rámové dveře obdélného tvaru umístěné ve špaletě.