fara

Patrová budova na obdélném půdorysu má valbové zastřešení s poměrně vysokým krovem krytým bobrovkami. Omítaná hladká průčelí jsou rytmizována pravoúhlými otvory oken, nároží jsou zdůrazněna plochou mírně vystupující bosáží, mezi patry je veden štukový pás, podstřeší je zdobeno profilovanou oběžnou římsou. Východní průčelí obrácené k silnici je členěno do pěti okenních os. V přízemí je druhá osa zleva téměř zaslepená, nachází se zde drobné obdélné okénko. Střední osa obsahuje pravoúhlý vstup v dřevěných zárubních, dveře jsou dřevěné jednokřídlé. Vedle vstupu je umístěno menší dvoukřídlé okno. Zbylé otvory v přízemí jsou vyplněny dřevěnými dvoukřídlými okny se šesti tabulkami zasklení. Okenní otvory jsou lemovány hladkými pásovými šambránami. Patro je členěno okenními otvory s obdobnými výplněmi, střední osa je slepá. Jižní průčelí je dvouosé s okny obdobnými těm na východním průčelí. Severní průčelí je trojosé, okna jsou řešena obdobně ostatním oknům na budově. Západní průčelí do zahrady je šestiosé, řešeno obdobně, v přízemí je třetí osa zleva tvořena pravoúhlým vstupem s portálem z kamenného ostění, výplň je tvořena dřevěnými dvoukřídlými dveřmi.