budovy předzámčí s ohradní zdí

Na severní straně k čtyřkřídlé budově zámku přiléhá podélný trakt předzámčí rozdělený na dvě části s čísly popisným 3 a 4. Prostranství před ním je uzavřeno ohradní zdí z novodobých zděných omítaných pilířů s vloženým laťovým plotem. Na východní straně na ohrazení předzámčí navazuje vstupní brána do zámeckého areálu tvořená dvěma zděnými pilíři s okosenými nárožími. Pilíře jsou akcentovány lezénovým rámováním s raně barokními vpadlými poli. Kryty jsou jehlanovými stříškami s pálenými bobrovými taškami. Pouze západní pilíř je na chráněném pozemku a východní stojí již na pozemku nechráněném. Severně na západní pilíř navazuje úsek zděné omítané ohradní zdi kryté pálenou střešní krytinou, bobrovou taškou. Kovová brána uzavírá travnaté prostranství před předzámčím, které je na protější straně uzavřeno cihlovou zdí.