měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům, orientovaný hloubkově, o třech okenních osách s atikou. Průčelí má růžovou fasádu s bílými architektonickými prvky a portály z umělého kamene. Horizontální členění průčelí profilovanou parapetní římsou pod okny prvního patra, kordonovou římsou mezi prvním patrem a atikou s jedním ústupkem a profilovanou korunní římsou. V přízemí jsou osazeny dva pravoúhlé portály se širokými plochými ostěními a trojúhelníkovými supraportami. Šestitabulková okna patra jsou osazena v plochých ostěních s masivními dvakrát odstupněnými rovnými suprafenestrami, které jsou završeny polokruhovými reliéfními nástavci. Mezi suprafenestrami probíhá římsa. Okna atiky mají po stranách vždy dva krátké úseky lizén, ukončené dole na kordonové římse a nahoře v horizontálním zlomu fasády atiky. Okenní otvory na atice jsou obdélníkové, malé. Zadní průčelí domu bez štítu, o třech okenních osách - okna podstřeší jsou malá nečleněná, v patře jsou novodobá trojdílná okna. Okenní otvory nejsou architektonicky zvýrazněné. Fasáda bílé barvy. Střecha domu je valbová, orientovaná hřebenem kolmo na průčelí, krytá drážkovými taškami. Na dům při levé zdi parcely navazuje krátké dvorní křídlo.