vila s garáží

Fasádu dnešního patrového domu čp. 13 s podkrovím, která je pětiosá, ovládá střední cylindrický rizalit, prosvětlený třemi osami. Rizalit zakončuje střešní patro a kopule krytá plechem. Střední rizalit a nároží jsou vyznačena mohutným armováním v podobě stejně dlouhých obdélných kvádrů, vnější okna doplňují mohutné stylizované parapety v 1. p. Rizalit zdobí sochařská reliéfní výzdoba, dva ženské akty s drapérií, umístěné mezi okny rizalitu, při křídlech jsou pak vázy s ovocem. Pod okny rizalitu jsou ještě vavřínové festony a římsu nesou konsoly, mezi nimiž se objevují puklice. Přízemí rizalitu zvýrazňuje pásová bosáž, okna v bočních osách doplňují quasi barokní mříže. Mansardovou střechu prolamují v postranních osách vikýřová okna. Levá boční fasáda je hladká jen s nárožní armaturou, pravou boční fasádu ozvláštňuje dvojice polokruhových arkýřů 1. p. (podle UPP)