měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům, orientovaný hloubkově, s rovnou atikou a průčelím do náměstí o třech okenních osách. Přízemí prolamuje jeden oblouk podloubí se segmentovým záklenkem, který dopadá na ploché římsové hlavice hranolových omítaných pilířů. Barevnost fasády je sytě žlutá, architektonické detaily mají bílou barvu. Nad přízemím probíhá profilovaná kordonová římsa. Šestitabulková okna prvního patra jsou osazena v profilovaných ostěních na jednou odstupněných parapetech. První patro od atiky odděluje masivní profilovaná kordonová římsa. Atika má předsazenou střední část v bílé barvě, okraje jsou opět žluté. Ve všech osách atiky jsou hladce do fasády zasazena malá šestitabulková okna. fasádu završuje oblamovaná profilovaná korunní římsa, krytá prejzy. Střecha domu je složena z několika pultových střech - přední dům má pultovou střechu s hřebenem souběžným s průčelím, navazuje další, s hřebenem kolmo na průčelí. Krytina eternitová. Loubí je podklenuto křížovou hřebínkovou klenbou. Stěnu domu zakrývá novodobý dřevěný prosklený výkladec.