zámek

Drobné venkovské šlechtické sídlo je svým průčelím obrácené do rozsáhlého dvora, za zámkem se rozkládá zahrada. V průčelí zámecké budovy, jednopatrovém o šesti osách, je ve středu předsazena dvoupatrová věž s kaplí prostupující dvě patra, na čtyřbokém základě, kryta cibulí s lucernou. Přízemí věže otevřené na tři strany půlkruhovými oblouky a sklenuté hladce křížem tvoří portikus. Nad přízemím věže zdivo ustupuje, nároží olemována pilastry přes obě patra, jež nesou profilovanou korunní římsu ve středu půlkruhově vypjatou. Zahradní průčelí členěno tříosým rizalitem. Střecha je mansardová. Z jihu k budově přiléhá dvojice ustupujících jednopatrových budov – spojovací krček a jižní křídlo zámku.