ohrazení

Na severozápadě přiléhá k zahradnímu domku (Památník Leoše Janáčka) zahrada, oddělená od dlážděného dvora bývalé varhanické školy nízkým železným plůtkem s brankou. Od ulice Smetanovy je zahrada oddělena kovovým plotem s podezdívkou, do dvora prolomeným dvoukřídlou bránou, od ulice Antonínské ji dělí na severovýchodě ohradní zeď s hranolovými pilíři s nízkou jehlancovou stříškou. Mezi zahradním domkem a jihovýchodním průčelím varhanické školy se nachází pás zahrady varhanické školy – k náměstí Leoše Janáčka ohrazený zdí s cihelnými pilíři, od ulice Kounicovy oddělený kovovým plotem na podezdívce, prolomeným dvoukřídlou bránou, se dvěma odrazníky. Od dvora je rovněž oddělený nízkým železným plůtkem.