ohradní zeď s branou a kaplemi

Kostel obkružuje omítnutá ohradní zeď, vystavěná ze smíšeného zdiva (místy podepřena hranolovými cihelnými omítnutými opěráky). V ose hlavního vstupu do kostela je omítnutá pilířová brána. Ohradní zeď je kolem vstupu a na protější východní straně vedena do lichoběžného tvaru. Severní a jižní kaple jsou tvarově shodné. Jsou obdélného půdorysu, zděné a bíle omítnuté. Vstup, krytý mřížkou, je zaklenutý segmentovým obloukem s plastickým orámováním a středním převýšeným klenákem. Vstup je rámován lisénami. V trojúhelném štítě uprostřed je oválné pole s plastickým orámováním. Římsa je profilovaná, střecha sedlová, krytá bobrovkami. Strany kaple jsou hladké nezdobené, u severní kaple prolomené oválnými okenními otvory. Kaple jsou plochostropé s fabionem. Pod severní kaplí je prostor, ke kterému vedou dvířka v podlaze (neověřeno). Dlažbu severní kaple tvoří volně položené novodobé dlaždice. V čele stěny severní kaple stojí oltářní menza. Jižní kaple je v interiéru prázdná s prkennou podlahou.