kaple sv. Maří Magdaleny

Kaple osmibokého půdorysu s jehlancovou střechou završenou lucernou a makovicí, ve vrcholu s křížkem. Okna ve tvaru čtyřlistu, zadní dvě okna půlkruhově zaklenutá. Na západní straně obdélná předsíň zastřešená valbovou střechou, k severu přiléhá schodišťový přístavek. Jednoduchý vstupní portál půlkruhový kamenný, uzavřený dvoukřídlými dveřmi. Nad portálem nika ve štukovém rámu s klenákem ve vrcholu. Fasáda předsíně je v úrovni vrcholu kamenného ostění vstupního portálu členěna kamennými deskami kryjící pilíře, které přecházejí v pilastry. Boční strany předsíně otevřeny po jedné okenní ose malými obdélnými okny s půlkruhovým zakončením. Okna kaple ve tvaru čtyřlistu, zadní dvě okna obdélná, půlkruhově zaklenutá. Kolem okenních otvorů optické šambrány. Boční vstup do kaple dvoukřídlými dveřmi v kamenném ostění s rovným překladem po kamenných stupních. Pod kaplí hrobka. Kaple omítnuta hladkou omítkou, střecha šindelová. V zadní části kaple je do jejího vnějšího pláště vsazen kamenný náhrobník Anny Marie hraběnky z Golzzů.