měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům, orientovaný hloubkově, o třech okenních osách, bez štítu. Průčelí má okrovou fasádu s bílými architektonickými prvky a je v přízemí prolomeno dvěma polokruhovými oblouky loubí. Horizontální členění průčelí plochou kordonovou římsou nad přízemím a masivní korunní římsou, složenou z ploché spodní části a navazující profilace. Čtyřtabulková okna patra jsou osazena v plochých ostěních s ušima. Záklenky loubí spadají na čtyřboké omítané pilíře a jsou lemovány štukovými plochými pásy ostění, které jsou ukončeny na plochých hlavicích. Loubí je sklenuto v levé části valenou klenbou s trojbokými lunetami a v pravé části jedním polem křížové hřebínkové klenby. Stěna domu je do podloubí prolomena třemi pravoúhlými dveřními otvory s dvoukřídlými dřevěnými vraty. Levý má lištové ostění, prostřední ostění s profilací na okraji a pravý lištové ostění s vykrojenými horními rohy a plochým klenákem.