měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům bez štítu do ulice se třemi osami,omítnutý bílou omítkou, průčelí po celé ploše kryje pásová rustika. Přízemí prolomeno třemi otvory – vlevo pozdně gotické trojdílné okno s profilací, uprostřed velký polokruhově zaklenutý portál s plochým ostěním – oboje z červeného pískovce, vpravo pravoúhlé klasicistní lištové ostění ze žlutého pískovce s osazenými dřevěnými dvoukřídlými vraty, kryjícími původní výkladec. Nad patrem probíhá v omítce vyznačený předěl (jeden profilovaný pás z rustiky). Šestitabulková okna jsou osazena do fasády hladce. Korunní římsu nesou jednoduché konzoly. Dvorní průčelí je omítnuto hladkou bílou omítkou. Nemá architektonické členění. Okna osazená ve dvou řadách ve čtyř okenních osách jsou dělena do čtyř tabulek. Vpravo je prolomen segmentově zaklenutý vstup do domu, vlevo přiloženo novodobé schodiště. Sedlová střecha domu je kryta bobrovkami.