park

Park se rozkládá převážně v severní a severovýchodní části areálu. Hlavní vstup do parku, na cestě, která je situovaná na hlavní ose zámku, za jeho zahradní fasádou, vymezuje pozůstatek brány. Hmota brány je pouze naznačena stylizovaným kovovým obloukem, spočívajícím na dvojici kamenných pilířů se soškami puttiů. Putti jsou znázorněny jako děti něžně objímající kůzlata. Cesta lemovaná vzrostlými stromy je zčásti novodobě krytá žlutým vlnitým plechem. Druhá, spíše provozní a obslužná cesta byla vedena podél jižní a východní hranice areálu. V parku jsou situovány další tři objekty, postavené jako pavilony sanatoria. Dva z nich jsou v severní části parku a třetí na východní straně areálu. Ostatní objekty v areálu nejsou předmětem památkové ochrany. Při jihovýchodní ohradní zdi byl malý rybníček. Pod paloukem, JV od původní cesty parkem, je z novější doby vybudován vojenský kryt. Ve spodní části parku se dochovaly ovocné stromy. Celý areál je obehnán zděnou ohradní zdí.