Pecoldova restaurace

Z hlavního průčelí mírně vystupuje tříosý rizalit členěný polosloupy s korintskými hlavicemi, které nesou mohutný vlys, obíhající pak okolo celé budovy. Vstup i kavárenská okna jsou převýšená, s půlkruhovým nadsvětlíkem, ve cviklech mají štukové věnce. Krajní dvě osy – druhotně upravená okna mají v suprafenestře rozeklaný segmentový tympanon s vloženým medailonem. Rizalit je ukončen balustrovou atikou. Stavbu završuje helmicová střecha s kovovou kovanou dekorativní mříží. Na boku restaurace stojí ještě drobný pavilon na čtvercovém půdorysu, s pilastry s volutovými hlavicemi při nároží. Nad okny se opakuje rozeklaný segmentový tympanon. Završuje ho helmicovitá střecha. Budova byla značně poškozena zcela nově upravenými okny a novodbými přístavky.