vila

Ze tří stran volně stojící. Průčelí do Mickiewiczovy ul.: dvouosé, 1. osa se zvýšeným přízemím má segmentem zaklenuté trojkřídlé okno v 1.p., nad ním slepé okno se středním točeným polosloupkem a letopočtem 1911. Pravá osa v obou patrech s trojbokým arkýřem, arkýř podepřený konsolami s plastikou velikých žaludů, po stranách i na překladu reliéf ženy pod rozprostřenými větvemi listnatého stromu, na parapetech reliéfy neurčitých rostlinných motivů, trojice oken. Fabionová korunní římsa, v pravé ose obloukový štít se sdruženým oknem pod půlkruhovými záklenky s plastikou granátového jablka na dělícím pilířku. Pilíře po stranách štítu též s granátovými jablky, stejně tak i atika (prolamovaná žaludovitými otvory) nad levou osou. Okosené nároží s kamennou lucernou. Boční průčelí shodné s hlavním vzorem. V 1.p. na konzolách s plastikami žaludů trojboký arkář. V pravé ose středního pásu ve zvýšeném přízemí domovní vchod, trojkřídlá vrata s reliéfy žaludů. kandelábr točený, završený granátovým jablkem na pilířku parapetu před vchodem. Zadní průčelí střední široká osa s loggiíí s oblými sloupy, v patře polygonálním dřevem obložený arkýř. Zahrada více nízkých teras, dlážděná plocha před domem - suchý bazén se střední záhonovou plošinou v kamenném rámování, v jeho rohu okrouhlá mělká studna.