Lannova vila

Vila stojí na půdorysu písmene „L“. Hlavní průčelí otočené do ulice je tříosé, se střední osou zvýrazněnou lodžií završenou trojúhelným tympanonem. Lodžie je nesena dvěma pilastry, v patře pilastr a ionský sloup nesou tympanon. Pozadí lodžie zdobí malba s putti. Hlavní portál je půlkrouhově ukončen s klenákem ve vrcholu, cvikly vyplňuje rostlinný reliéf. Nároží fasády jsou bosována, průčelí ukončuje předsazená římsa. Zahradní průčelí se otevírá v šířce tří os patrovým portikem neseným v přízemí dórskými, v patře ionskými sloupy a ukončeným trojúhelným tympanonem. Nad dveřmi do portiku jsou malované vlysy s putti symbolisujícími různá řemesla a umění. Portikus je zaklenutý zrcadlovou klenbou, kterou pokrývá neorenesanční dekorativní malba.