správní budova s branami

Přízemní stavba, na straně při zdi a do hřbitova ukončena trojúhelným zalamovaným štítem. V úzkých fasádách je ve štítě dvojice oken s plochými omít. šambránami. Delší fasáda je o 4 osách, v části při ohradní zdi přiléhá přístřešek a brána, okna se šambránami jsou řešena shodně s těmi ve štítě. Brána navazující na správní objekt je tvořena dvěma čtvercovými pilíři s téměř kolmými pultovými stříškami, a vytváří tak po stranách dvě branky pro pěší se širším středním průjezdem. Mříž je dělena na několik horizontálních pásů, pole mezi kolmými pruty jsou pak v horní části členěna prstenci, ukončenými lomenými obloučky, v horních polích s kružbou s motivem lilie. Střed hlavní brány vrcholí kovaným křížem.