socha sv. Isidora Madridského

Původně situována severně od hrobníkova domku (ten byl v r. 1991 demolován), nyní uložena v dřevěné krabici v interiéru kostela. Materiál: hrubozrnný pískovec z Chotíkova. Na hranolovém soklu stojící postava světce. Sv. Isidor stojí na pravé noze, levou má pokrčenou a pozvednutou. Pravá paže pokrčená spočívá na prsou, levá visí volně podél těla. Hlava chybí (původně mírně nachýlena na pravou stranu, krytá rokokovou parukou). 0děn do venkovských šatů s podkasanými nohavicemi a rozepnutým pláštěm. Pod loktem pravé pokrčené paže má klobouk s ohrnutým okrajem, přitisknutý k tělu. Obě nohy poškozeny, od kolen dolů chybí (levá spodní část zachována). Socha v havarijním stavu, části ulámány, pískovec silně zvětralý.