ambulance

Volně stojící dvoupatrová budova při SZ okraji areálu na půdoryse příčně založeného obdélníka. Vstupní 9tiosá fasáda je akcentována ústředním trojosým rizalitem s pravoúhlým vstupním otvorem v prostřední ose, lemovaným úzkými obdélnými okny. Obdobně jsou řešena horní patra. V prvním patře jsou okna rámována toskánskými (při ústřední ose sdruženými) pilastry, které nesou společný úsek kladí. Horní okna jsou završena suprafenestrami s rovnými římsami, resp. trojúhelným frontonem (ústřední osa). Ostaní části průčelí jsou řešeny shodně a prolamovány jsou obdélnými okny. Boční fasády jsou čtyřosé a zadní osmiosá. Přízemí je bosované, plochu horních pater člení v omítce naznačená pásová bosáž. Okna prvního patra mají profilované šambrány s uchama a lezénami s akantem zdobenými volutovými konzolami, které nesou trojúhelný fronton. Profilované šambrány oken druhého patra dosedají na rovnou parapetní římsu na konzolkách a nesou suprafenestru s rovnou nadokenní římsou. Průčelí je završeno konzolovou korunní římsou. Střecha je valbová.