činžovní dům

V hlavní uliční budově (dnes čp. 2088) je po západní straně středního původního vestibulu situován prostor schodiště s prosvětleným zastřešením, na východě přiléhá světlík. Hlavní dvůr je obklopen východním přízemním křídlem s terasou, severní dvorní budovou a západním křídlem. Druhý dvůr leží v severní části parcely. Hlavní uliční průčelí je bohatě zdobené štukovými ornamenty ve stylu florální secese (v podokenních výplních, na balkonech, které jsou zdobeny dekorativním kovovým zábradlím a arkýři s letící ženskou postavou). Nad korunní římsu vystupuje zvlněná atika se štíty po stranách. Interiéry domu jsou bohatě vybaveny uměleckořemeslnými prvky (štuková výzdoba průjezdu, reprezentativní schodiště, dlažby, schodišťová okna, bytové dveře s detaily, vestibulové dveře).