obytná budova

Jednopatrová zděná budova na obdélném půdorysu, s valbovou střechou krytou keramickými taškami. Podélným průčelím se obrací k silnici a do dvora. Uliční průčelí je pětiosé, poslední osa vpravo je mírně odsazená a v přízemí zaslepená. Vedle slepého okna je umístěný vstup do objektu. Hladce omítané fasády mají jednoduché tektonické členění: vodorovně je dělí omítaný sokl, profilovaná kordonová a korunní římsa; svislé prvky zastupují nárožní kvádrové liseny v přízemí a kanelované liseny v patře. Okna i vstup rámují profilované omítkové šambrány na kamenných parapetních římsách. Okna jsou dvojitá, dvoukřídlá, s ležatým výklopným horním křídlem. Boční dvojosé průčelí se obrací k bráně do dvora, zadní má ve stejné šíři jen jednu okenní osu, je však sjednocené se spojovacím křídlem, které má po rekonstrukci v patře 4 sdružená slepá okna a dole zaslepenou arkádu.