oplocení s branou

Na betonové, ve zbytcích kamenné podezdívce jsou mezi ocelovými sloupky pole s drátěným pletivem. Kvalitní je pouze západní úsek do ulice Anglické. Do kamenné podezdívky s okosenou horní hranou jsou zde vsazeny zdobné kovové sloupky (celkem 7 ks) a čtvercové pruty ukončené hroty s motivem lilie. Pole spojují vodorovné pásky v dolní a horní části prutů, mezi pruty jsou kroužky a další ohýbané profily. Proti vstupu do kostela, mezi pilířky z hrubozrnného pískovce (v členění na patku s profilovaným přechodem v dřík, vlastní dřík, uprostřed čelní strany s rytým kruhem a římsovou profilovanou hlavici) jsou situována dvoukřídlá vrátka stejného typu, jako běžné plotové pole, ke středu pak zvlněná a obloukově se zdvíhající. Další dva pilířky stojí na nároží tohoto úseku.