ohradní zeď zahrady s branami

Klášterní zahrada rozprostírající se západně a jižně od křídel prelatury a kvadratury je ohrazena cihlovou zdí zpevněnou opěrnými pilíři krytými pulty. Koruna zdi je kryta pultovou cihlovou stříškou, rovněž pulty opěrných pilířů jsou cihlové. V rozích zdi jsou umístěny masivní věžice čtyřlaločného průřezu završené kuželovými stříškami krytými bobrovkou. Zeď je prolomena sloupkovými branami s hranolovými sloupky s římsovými hlavicemi nesoucími stanové stříšky a převýšenými branami zaklenutými stlačenými oblouky flankovanými nárožními pilastry s římsovými hlavicemi nesoucími římsová kladí ukončená vyloženou profilovanou římsou krytou valbovými stříškami s bobrovkou. Na jedné z bran se na římsovém kladí nachází letopočet 1826. Nižší cihlová ohradní zeď zpevněná opěráky probíhá i uvnitř zahrady na hranici pozemku parc.č 2019 a 2020.