park

Zahrada v areálu zámečku vznikla pravděpodobně až v druhé polovině 18. století. Jednalo se nejdříve o formální zahrady obdélného tvaru s geometrickým členěním, tzv. francouzský typ zahrady. Od druhé poloviny 19. století se tato zahrada s jasně danou symetrickou kompozicí začala přeměňovat do podoby přírodně krajinářského parku, tzv. anglického parku, který se dochoval až do dnešních dnů. V parku se v rámci zeleně nachází především stromové patro v podobě víceméně dospělých jedinců, keřové patro je ve větší míře zastoupeno také (především v SZ, Z a JZ části parku). Trvalkové výsadby se vyskytují v menší míře, spíše solitérně umístěné. Jednoznačně zde převládají listnaté dřeviny nad jehličnatými. Západní část plochy zeleně v areálu (pozemek p. č. 2) je tvořena užitkovou zahradou s řadou ovocných stromů.