měšťanský dům

Řadový dvoupatrový objekt o třech okenních osách. Dům je dvoutraktový. Původní gotické sklepy se nachází pod přední a střední částí, zaklenuty v renesanci valenou cihelnou klenbou do čtvercových sloupů. Sklepy jsou přístupné druhotně přistavěným schodištěm ze zadního průjezdu. Přízemí je dvoutraktové, zaklenuté renesančními valenými a křížovými klenbami, vytaženými do hřebínků. Pravý trakt je rozdělen novodobou příčkou na střední vstupní chodbu a obchod. Na chodbě se dosud zachovala dlažba z břidlicových desek. Schodiště je umístěno ve středu levého traktu objektu. Patro je plochostropé. Střecha je sedlová, kolmá k atice druhého patra. Krov je hambálkový. V dvorní části objektu je po levé straně vybudována jednotraktová dvoupatrová přístavba z konce 19.stol.. Uliční fasáda je ve stylu lineární secese z roku 1912, přízemí zcela novodobě přestavěno.