měšťanský dům

Jednopodlažní dvoutraktový řadový měšťanský dům. Objekt je nepodsklepen, pravý trakt přízemí je tvořen úzkou chodbou klenutou v předu nepravidelnou stlačenou valenou klenbou, následuje klenba placková a dále nepravidelná klenba křížová bez hřebínků. Levý trakt je v přední části zastropen dřevěným trámovým stropem, uprostřed je vsazeno částečně točité dřevěné, vyzděné schodiště do patra a v zadu je místnost, klenutá valenou klenbou s nepravidelnými trojúhelnými lunetami. Patro je plochostropé s dřevěnými trámovými stropy. Výstup do krovu je proveden jednoramenným dřevěným schodištěm. Krov je novodobý z 50.let 20.stol., tvořen hambálkovou soustavou. Střecha je sedlová se štíty otočenými do náměstí a zahrady. Dvorní fasáda je jednoduchá, hladká, trojosá. Fasáda do náměstí je trojosá. Okna v přízemí jsou rámována propadlou štukou, nahoře uzavřenou do oblouku, vstupní dveře jsou dřevěné profilované s proskleným nadsvětlíkem, rámované klasicistním profilovaným pískovcovým portálkem, zdobeným jednoduchým patkami, hlavicemi a akantově profilovaným vrcholovým klenákem. Okna druhého patra jsou posazena na průběžnou drobnou konzolovou římsu a zdobena stejným způsobem jako okna v přízemí. Atika, zakrývající štít střechy je zdobena třikrát odstupňovanou římsou s třemi oválnými štukovými okny, z nichž prostřední prosvětluje prostor krovu.