měšťanský dům U zlatého jelena, U svatých Tří králů, U zlaté ryby

Řadový dvoupatrový objekt s atikovým třetím patrem a bočními dvorními křídly, na své parcele protažený do ulice Uhelné. Objekt postavený na dvou původních gotických parcelách podél náměstí je z větší části podsklepený dvěma původními gotickými sklepy, zaklenutými valenou klenbou, nepropojenými a přístupnými samostatnými schodišti z mázhausu. Přízemí a patra objektu jsou trrojtraktová se středním průjezdovým traktem v přízemí, zaklenutým renesanční valenou a křížovou klenbou s trojúhelnými výsečemi a částečně dochovanými čabrakovými patkami. Zachovala se zde renesanční kovaná mříž. V posledním poli se dochovala barokní placková klenba. Levý trakt je plochostropý, pravý má dochovány renesanční valené klenby koutové a křížové, uprostřed vsazeno klasicistní dvouramenné schodiště do pater s původním kovovým zábradlím. V patře se dochovala pouze křížová a valená klenba v zadním středním traktu. Ostatní prostory jsou plochostropé s dvěma klasicistními světlíky v bočních traktech. Místnosti situované do náměstí mají dochovaná jednoduchá štuková nástropní zrcadla.Dvorní fasáda je čtyřosá, hladká s pěti okny, majícími torzálně dochované původní zdobné renesanční nadokenní římsy. Fasáda do náměstí je pětiosá klasicistní z druhé poloviny 19.stol. Přízemí je novodobé bosované s novými obdélnými vstupními výkladci do obchodů a středním jednoduchým pískovcovým renesančním portálem s roztrženým trojúhelníkovým frontonem, zdoben diamantováním. Střechy pultové. Severní dvorní křídlo je dvoupatrové, nepodsklepené, jednotraktové. V přízemí jsou zachovány renesanční valené klenby, patra jsou plochostropá, přístupná z hlavního objektu. Fasáda je jednoduchá hladká, střecha pultová. Jihozápadní dvorní křídlo, uzavírající parcelu z ulice Uhelné je jednopatrové, jednotraktové, nepodsklepené. V přízemí jsou dochovány: gotická valená klenba, renesanční křížová klenba a renesanční koutová klenba s hvězdicovou výzdobou. Průjezd do ul.Uhelné je zaklenut čtyřmi poli plackové klenby do pasů. Ostatní místnosti jsou plochostropé, fasády jednoduché, střechy pultové.