měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům s tříosým klasicistním průčelím s okny osazenými za špaletou. Profilovaný kordon odděluje přízemí, okna zdůrazňuje supraportová římsa. Vstup polokruhový. Střecha kolmo k ulici s taškami, kryta atikou. Dispozice příčný dvoutrakt, výškově diferencován. Při ulici trakt menší hloubky, sklenutý polokruhovou valenou klenbou s pětibokými výsečemi, snad dodatečně rozšířenými. Na pravé straně menší klenutý prostor. Ze síně se vstupuje do sníženého přízemí na klesajícím terénu, klenutého neckovou výsečovou renesanční klenbou. Dodatečným statickým zajištěním podezdívkami byl prostor znehodnocen. Vlevo menší polokruhově valeně klenutý sklep. Nad ním dvoulodní prostor, obdobně klenutý. Mezipatro v zadním traktu i první patro jsou plochostropé.