kaple

Zděná, omítaná, obdélná stavba s nízkým soklem a podkovovitým, odsazeným závěrem je zastřešená sedlovou střechou s atikovým štítem nad hlavním průčelím a půlkuželovou valbou nad závěrem. Střecha je osazená na výrazně vysazenou korunní římsu, profilovanou třemi předsazeními. Kryje ji bonnský šindel, úžlabí a atika jsou oplechované měděným plechem. Vstupní otvor má půlkruhový záklenek. Je rámovaný jednoduchou paspartou s klenákem ve vrcholu a obdélnými plochami nad svislou částí. Po stranách vchodu jsou mělké pilastry s římsovými hlavicemi v úrovni korunní římsy a oblounovým pruhem níže. Štít je obdélný, s výrazně vykrojenými horními kouty. Je obtažený paspartou.vprostřed je nika s půlkruhovým záklenkem a konchou, která je rámovaná profilovanou paspartou s drobným klenákem ve vrcholu. Na štít je osazený nízký trojúhelníkový fronton. Uvnitř je vročení 2003.