socha sv. Jana Nepomuckého

Na nízkém kamenném stupni je umístěn hladký odstupnělý sokl, nesoucí v dolní části volutově rozšířený podstavec, na boku doplněný dvěma konzolami (Na nich původně stály postavy andílků. Jeden držel knihu a biret, druhý klíč. Dnes chybí.). Podstavec výše přechází v hranol ukončený profilovanou římsou. Ve vrcholu postava světce, stojícího na oblaku, doplněném hlavami andílků. Prohnutá postava s nepokrytou, vzhůru pozdviženou hlavou, doplněnou hvězdnou svatozáří, drží v náručí kříž. Čelní stranu rozšířené spodní části podstavce zdobí kartuše s reliéfem znázorňujícím světcovo svržení z mostu. Okolí kartuše doplňují akanty. Na užší části podstavce je otvor pro světlo ve tvaru trojlistu doplněný letopočtem „ 1716“.