měšťanský dům s parkovištěm

Řadový jednopatrový dům s atikou, krytý sedlovou střechou. Přízemí s pravoúhlým vstupem a výkladci člení pásová bosáž. Nad kordonovou římsou okna lemovaná profilovanými šambránami s klenákem, průběžnou parapetní římsou a segmentovým frontonem. Fasáda v patře dělena nárožní a pásovou bosaží. Okna v atice lemují ploché šambrány s římsami. Původně středověký dům znovu vystavěn po roce 1595, barokně přestavěn v roce 1676 a klasicistně upraven v roce 1790. Radikálně přebudován s novou fasádou v 19. století. Další opravy na počátku 20. století a v roce 1960. Karta: Městský řadový patrový dům s půdní atikou. Fasáda o dvou okenních osách v patře, v přízemí o třech (vstup a dva výkladce), je dělena kordonovými římsami, nárožní bosáží a pásovou rustikou. Okna lemují profilované šambrány s klenákem, průběžnou parapetní římsou a půlkruhovým římsovitým frontonem. Okna v atice lemují ploché šambrány s římsami. Korunní římsa vytváří zmenšenou atiku se štukovými rámy v ose oken. V přízemí valené klenby se styčnými lunetami s vytaženými hřebínky, trámové stropy a rovné dřevěné s podbitím - v zadní komoře s iluzivně malovaným stropem (malba na papírové podložce.) Schodišťový trakt a část chodby v patře (bývalý mázhaus) zaklenut valenou klenbou se styčnými lunetami, obytné místnosti plochostropé (dřevěné stropy s papírovou tapetou.)