měšťanský dům

Řadový jednopatrový dům s pětiosým průčelím s klasicistními šambránami oken, římsami a portálem je završen mansardovou střechou s dvojicí vikýřků s oválnými okénky. Přízemí má novodobé výkladce. Kamenný vstupní portál je prolomen ve střední ose, má záklenek tvarovaný stlačeným půlkruhem a v jeho středu je umístěn plochý klenák s rytými iniciálami J.G. a číslem No 170. Archivolta i boční pilířky s jednoduchými římsovými hlavicemi zdobí ploché vykrajované motivy zrcadel. Historizující dvoukřídlé dveře mají řezbářsky pojednané výplně s prvky diamantové bosáže. Horní část dveří je prosklená. Dvorní fasáda je v levé polovině zastřešena vysokou pultovou střechou s trojúhelným štítem a je zde prolomena novodobými okny. Pravá část fasády, s podélným dvorním křídlem, je v přízemí otevřena segmentovým vjezdem a v patře lodžií uzavřenou dřevěnou prosklenou výplní. V patře dvorního křídla je situován přístavek vysunutý na železných konzolách. Do Jaroslavovy ul. situován novodobý přízemní objekt garáže.