zemědělský dvůr

Obytné stavení. Jednopatrový zděný objekt obdélného půdorysu, krytý sedlovou střechou se sýpkami v patře a v krovu. Fasády členěny dvojitou lisenou s plochou profilací a kordnonovou římsou. Štít s trojúhelníkovým nástavcem a volutovými křídly členěn dvojitou lisenou a štukovým pasem na čtyři pole. Pololidová architektura z 2. poloviny 18. století. Stodola. Hospodářská stavba, stojící na protilehlé straně dvora, kolmo na objekt chlévů a rovnoběžně s obytným stavením, je obdélného půdorysu, krytá sedlovou střechou. Neomítaná přízemní stavba postavena převážně z lomového kamene, větrána šesti štěrbinovými okny. Součást areálu hospodářského dvora z 2. poloviny 18. století. Chlévy s čeledníkem a kůlnou. Přízemní stavba ze smíšeného zdiva kolmo napojena návratím s lichtenštejnským erbem na obytné stavení. Objekt rozdělen na větší část chlévů a menší část čeledníku. Kolmo k čeledníku přistavěna kůlna. Čeledník štítem s trojúhelníkovým nástavcem a volutovými křídly obrácen do ulice, dvojitou lisenou rozdělen na dvě pole. Součást areálu hospodářského dvora z 2. poloviny 18. století.