sousoší Panny Marie, sv. Floriána a sv. Jana Nepomuckého

Na dvakrát odstupněném soklu členěném nárožními pilastry, jež nesou profilovanou římsu a jehož plochu člení nika v podobě čtyřlístku, je umístěn vlastní podstavec, členěný na boku pilíři a geometrickými výplněmi. Ukončuje jej římsa, na které je osazena trojice plastik. Ve středu, na stlačeném podstavci nesoucí stylizovaný oblak s hlavami andílků, stojí na zeměkouli ovinuté hadem P. Marie v bohatě řaseném plášti se sepjatýma rukama a vzhůru obrácenou tváří. Po její levici socha sv. Jana Nepomuckého v obvyklém rouchu a kvadrátek na skloněné hlavě, v ruce drží kříž. Po pravici postava sv. Floriána v přilbici. Levicí se opírá o praporec, pravicí drží džber s tekoucí vodou. Samostatně stojící cca 5 m vysoké pískovcové sousoší, osazen na dvoudílném postamentu křížového půdorysu. Dolní část s hladkým soklem i dříkem, který má mírně předsazenou prostřední část, v níž je hluboká nika, rámovaná otvorem ve tvaru čtyřlistu, je ukončena profilovanou římsou. Horní postament méně masívní, zachovává půdorys, má nízký profilovaný sokl, dřík s předsazenou střední konvexně tvarovanou částí, v plochách přední strany je zdoben třemi rámy, v rozích rokajově vykrajovanými. Na zalamované profilované římse sedí dva andílci – levý drží krucifix, pravý mitru. Na římse samostatně osazené skulptury světců. Uprostřed na podstavci barokně tumbového tvaru v přední části zdobeném kartuší, stojí Immaculata v tradičním pojetí – na oblacích se třemi okřídlenými hlavičkami a zeměkouli obtočené hadem, stojí v kontrapostu, hlavu s kovovou svatozáří s hvězdičkami zakloněnou, levou ruku na prsou, pravou u boku, s bohatě řaseným, na lemech zlaceným rouchem. Vlevo na nízkém podstavci stojí sv. Jan Nepomucký v tradičním oděvu, s biretem na hlavě a s krucifixem v náručí. Vpravo na stejném podstavci sv. Florián v tradičním oděvu s korouhví, levou rukou zalévá z putny hořící dům, pod nohama má dvě okřídlené hlavičky. Zlatá polychromie na křídlech hlaviček a rámech horního dříku. Sokl je orientačně vysoký 45 cm, dolní postament 100 cm, římsa 35 cm, horní postament 75 cm římsa 20 cm, podstavce bočních soch 20 cm a vlastní sochy 120, podstavec ústřední sochy 60 cm, oblaka s okřídlenými hlavičkami andílků 65 cm a Panna Marie Immaculata včetně zeměkoule obtočené hadem 120 cm.