sousoší Kalvárie

Na odstupněném soklu je umístěn podstavec opatřený na bocích křídly, v patě rozšířených volutami, a ukončený masivní římsou, nad středem vypnutou do segmentu. Vrchol oblouku je doplněný kruhovým reliéfem letící holubice ve svatozáři. Rizalitově předstupující část podstavce je při krajích lemována pilastry zdobenými provazcem, středu pojednán postavou klečící sv. Maří Magdalény, provedenou ve vysokém reliéfu. Nad její hlavou je zavěšen feston, přecházející i na boční křídla. Nad římsou je na vysokém podstavci osazen kamenný krucifix s rameny ukončenými trojlistem. Jeho čelní stranu zdobí reliéfně provedené okřídlené hlavičky andílků s planoucím srdcem, pod spodní římsou lebka s rokajovými motivy. Korpus Ukřižovaného Krista je kamenný. U paty kříže stojí asistenční postavy Panny Marie a sv. Jana Evangelisty v bohatě modelovaném šatě. Materiál pískovec.