zeď s oplocením

Jižní úsek zdi je zachován jen ve formě podezdívky z lomového kamene, na níž je připevněn nový litinový plot, přerušený jen zděnou přízemní mýtnicí. Ta se nachází přibližně v úrovni střední příčné osy kostela a svou jižní zdí ve svahu. K východní zdi mýtnice je přistavěn dřevěný suchý záchod. V západním úseku je vstup na hřbitov skrze dva zděné pilíře a zeď dále na severozápad pokračuje v původní podobě, tzn. se zděnými pilíři, mírně převyšujícími neomítnutou zeď z lomového kamene, krytou pultově vlnovkovým eternitem, na pilířích břidlicí. V severozápadní linii je zeď přerušena bránou, kterou tvoří dva vyšší hranolové pilíře s nízkou cihlovou nadezdívkou, krytou do plochy (z původně dvou vetknutých křížů zbyl jeden), mezi nimiž je kovaná brána na hřbitov.