park

Jedná se o torzo bývalého parku typu arboreta, který se rozkládal na hektarové ploše za domem. Park byl kromě zeleně tvořen altánem, vodní jímkou, kamennými podstavci s vázami, drobnými plastikami a alpinem. Na park navazoval ovocný sad. Z parku po výstavbě panelového sídliště a hlavní silnice na Brno zůstalo jen torzo – část je oplocena jako zahrada knihovny, část byla začleněna do zeleně patřící k sídlišti. Tato část parku byla architektonicky upravena včetně nové sítě cest a pěšin a dosadby dřevin. Z rozmístění původních starých stromů je dosud znatelné vymezení někdejšího parku (Aesculus hippocastanum, Acer pseudoplatanus, Acer campestre, Fraxinus excelsior, Tilia cordata a Robinia psaudoacacia). Na severovýchodní hranici jsou patrné zbytky plášťové zeleně (Fraxinus excelsior, Populus nigra).